vakantiewoning Oude Jitte

vakantiewoning Oude Jitte

vakantiewoning te huur in Friesland


Berichten uit ons gastenboek

 

back


Wim, Suzen en Lola hebben geschreven:

We hebben genoten van jullie mooie vakantiewoning. Deze rust en ruimte zijn wij niet gewend in omgeving Rotterdam, heerlijk! Iedere ochtend even een bezoekje van het kleine hondje en het gezellige geluid van de koeien. Prachtige omgeving, kortom een fijn verblijf! Tot ziens! Wim, Suzen en Lola


André en Germa hebben geschreven:

Genoten van jullie mooie vakantiewoning en daarnaast elke dag kunnen fietsen naar Bolsward, Sneek, Hindeloopen, Workum en Makkum. Lekker gegeten bij Grand Café de Freonskip. Kortom heerlijke dagen gehad in de Oude Jitte. André en Germa, Zutphen.


Dim en Wendy hebben geschreven:

Ons verblijf was kort maar we hebben ervan genoten. Hopelijk kunnen we in de toekomst een keertje langer blijven! Dim en Wendy


Francy en Wiel hebben geschreven:

Beste Sytze en Mariska, We hebben genoten van het verblijf in jullie vakantiehuisje. Alles was super! Het is alweer een tijd geleden dat we in Friesland zijn geweest en komen zeker nog een keer terug. Er is nog zoveel waar we van kunnen genieten. Veel succes verder en tot ziens! Francy en Wiel


Claire en Helga hebben geschreven:

Wat een prachtig huisje! Alles was super geregeld en prachtig ingericht. We komen graag terug! Gr. Claire en Helga


Rob en Regina hebben geschreven:

Bedankt voor het fijne verblijf in jullie vakantiewoning. We hebben erg genoten. Alles wat we nodig hadden was aanwezig. De omgeving lekker rustig, precies wat wij nodig hadden. Lieve groeten van Rob en Regina uit Steenderen.


Koos en Nelly hebben geschreven:

Koos en Nelly en hond Bep hebben erg genoten van jullie prachtige woning. Met een prachtige inrichting en het uitzicht is zo mooi. Mooie fietstochten gemaakt. Dankjulliewel, jullie zijn toppers! Groet uit West Friesland 


Nico en Diane hebben geschreven:

Beste Mariska en Sytze, Wat een prachtig plekje en wat een sfeervol huisje. Drie dagen was een beetje kort. Nico en Diane.


Frans en Wil hebben geschreven:

Mariska en Sytze, Wat een gezellige vakantiewoning hebben jullie. We hebben zeer genoten en een goeie inrichting. Ook hebben we zeer genoten van de omgeving, het mooie tot zeer warme weer. We hebben heel veel gefietst en lekker buiten de deur gegeten (goeie eettentjes heb je hier). We kijken met veel plezier erop terug. Groetjes Frans + Wil.


Peter Paul en Joke hebben geschreven:

Wat is 'Oude Jitte' een prachtig huisje! Ruimte, licht en zeer smaakvol ingericht. Wij voelden ons er direct thuis! We hebben genoten van de mooie omgeving met veel fietsmogelijkheden. Peter Paul & Joke


Johan en Anja hebben geschreven:

Mariska en Sytze, twee sympathieke zorgzame mensen die een mooi bedrijf runnen in een prachtige omgeving. Dit is echt een aanrader voor iedereen die van rust houdt. Bedankt voor het fijne verblijf hier!! Groetjes Johan en Anja


Petra heeft geschreven:

Beste luitjes, We hebben enorm genoten van jullie vakantiewoning, alles zo super mooi gemaakt en ingericht. Een 10+. We hebben gefietst en een valkje gehuurd. Hopelijk zullen meerdere het mooie Friesland en jullie gastvrijheid ontdekken.
Peter en Petra Hoomoedt (Twente)


Frank en Petra hebben geschreven:

Onze eerste keer in Friesland, maar wat is het leuk hier!! Fietsen, wandelen, watersporten en overal erg leuke dorpjes! Mooie woning, overal is aan gedacht! We hebben genoten.
Frank en Petra


Peter en Pauline hebben geschreven:

Wat een verrassing toen we deze vakantiewoning binnen stapten. Zo sfeervol ingericht en zo compleet. We hebben genoten! Hartelijk dank!
Peter en Pauline


Ruud – Carla Kroneberg hebben geschreven:

Lieve Sytze, Mariska en kids, C'est MAGNIFIQUE!! Wij hebben hele mooie zonnige dagen mogen beleven in jullie fijne, gezellige en sfeervolle vakantiewoning. Alles erop en eraan, heerlijk geslapen, lekker gefietst en gewandeld hier in de omgeving. Wat zijn jullie lieve mensen, zo gastvrij, zo gewoon, het heeft ons aan niets ontbroken!! Wij komen het volgend jaar zeker terug!!
Ruud en Carla Kroneberg, Limburg


Hans en Ingrid hebben geschreven:

Wat een prachtig huisje! Smaakvol, gastvrij onthaal, prachtig landschap. Dankjewel!
Hans en Ingrid (Winterswijk)


Max & Denise hebben geschreven:

We hebben dit weekend echt genoten. We wilde graag even ontsnappen van alle "corona" hectiek, en dat is zeker gelukt. Het ontbrak ons aan niets! Ondanks dat zo'n beetje alles in de buurt dicht is, ontzettend genoten van de omgeving. Bedankt voor het fijne verblijf!
Groetjes Max & Denise (Beverwijk)


Ramona & Bernd hebben geschreven:

Unser erster Urlaub in den Niederlanden – ein Volltreffer! Vielen liebe Dank für alles! Wenn man in so einer schönen Ferienwohnung wohnen darf, was will man mehr?! Alles Gute und nochmals Danke für alles!
Ramona & Bernd


Betty en Bart van der Elst hebben geschreven:

Beste familie, Betty en ik hebben een paar heerlijke dagen gehad in jullie mooie Friesland. Het mooie huisje vormde een zeer goede uitvalsbasis voor autotochtje, fietsen en wandelen. Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid.
Met vriendelijke groeten, Betty en Bart van der Elst


Linda & Michel hebben geschreven:

Onze midweek in de Oude Jitte was in 1 woord: HEERLIJK! De woning is ruim, sfeervol, van alle gemakken voorzien en de ontvangst was héél hartelijk. Wij hadden ons geen betere uitvalsbasis kunnen wensen! De rust en de ruimte was geweldig op deze prachtige plek, een aanrader voor iedereen met deze wensen!! Wij komen in ieder geval graag nog eens terug.
Hartelijke groet, Linda & Michel p.s. Omke Jan in Woudsend is inderdaad een leuke plek om te eten (zie vorige recensie)


Babette, Robert en Mila hebben geschreven:

We hebben een heerlijk weekend gehad. Jullie vakantiewoning ziet er keurig uit. Alles is aanwezig en het was dan ook een aangenaam verblijf. Ontvangst was uitstekend. Kortom een hele fijne plek op een mooie locatie. Succes met jullie bedrijf. Gr. Babette, Robert eb Mila


Steven en Erwin hebben geschreven:

Super trots hoe jullie een boerderij, gezin én vakantiewoningen runnen. De meeste kiezen ervoor om het bij 1 te houden maar jullie maken er 3x iets heel moois van. Dankjewel voor de gastvrijheid & gezelligheid. We komen graag uit Amsterdam centrum weer deze kant op.
Liefs Steven & Erwin


Suzan en Adeline hebben geschreven:

We hebben super genoten van jullie vakantiewoning en de omgeving. We hebben te voet de omgeving verkend, vele mooie plekjes en wat een rust in deze streek. We hopen hier zeker nog eens terug te komen.
Vriendelijke groet Suzan en Adeline (Werkendam)


Monne & Ingeborg hebben geschreven:

Bedankt voor het fijne verblijf in jullie vakantiewoning!! We hebben een aantal leuke dagen gehad waarbij we ons thuis voelde bij jullie op de boerderij. Met de snelweg in de buurt zijn alle steden dichtbij, dus genoeg te doen en goed te bereiken. We gaan uitgerust weer terug naar huis. En wat een prachtig uitzicht en omgeving! Waarschijnlijk tot ziens! We gaan jullie zeker aanraden bij familie en vrienden!
Groeten oant sjen Monne & Ingeborg


Monique & Famke hebben geschreven:

Beste Mariska en Sytze, We hebben een hele leuke week vakantie in de Oude Jitte gehad. De woning is heel gezellig en bood alles wat we nodig hadden. Het was een prima uitvalsbasis voor onze tripjes naar Groningen, Leeuwarden, Sneek en Joure. We hebben genoten van onze wandeling en fietstocht in het Friese landschap. Ook hebben we nog op 'ons' terras van de zon kunnen genieten. Heel veel succes met jullie bedrijf en misschien tot ziens!
Groeten van Monique en Famke (Barendrecht)


Erwin & Nicky hebben geschreven:

Bedankt voor het heerlijke verblijf! We hebben genoten v/d rust, de storm, het uitzicht en alle moois wat Fryslan te bieden heeft. Groetjes Erwin & Nicky p.s. onze top 3 voor een "heerlijk" weekend Fryslan 1. Biertje proeven bij ûs Heit (Bolsward). 2. Lekkere koffie in de binnentuin bij Pimpe (Bolsward). 3. Heerlijk eten bij Omke Jan (Woudsend).


Rijn en Nel Kasius hebben geschreven:

Beste familie Galama, We hebben genoten van ons verblijf in jullie vakantiewoning. Wat ziet het er allemaal keurig en gezellig uit. Het heeft ons aan niets ontbroken. En dan de schoonmaak en handdoeken, het was echt een vakantie voor ons. Heel erg bedankt, we gaan de woning zeker bij een ieder aanbevelen.
Groetjes Rijn + Nel Kasius


Imke & Wahab hebben geschreven:

Dear Mariska & Sytze, We had a wonderful week in your house. We loved the peaceful environment, the space and the sweet apartment (and your lovely animals). Also Arthur, our dog, loved being here! We will recommend and return maybe next year.
Imke & Wahab & Arthur


Esther en Hardy hebben geschreven:

Beste familie Galama, Hoewel kort, was ons verblijf bij jullie bijzonder aangenaam! Wij wensen jullie veel succes met alle toekomstplannen.
Groeten, Esther & Hardy


Gerrit en Lies hebben geschreven:

Beste Sytze en Mariska, Wij hebben genoten van een midweekje Friesland in jullie gloednieuwe vakantiewoning! Tot in de puntjes verzorgd en ingericht, proficiat! Ook onze hond, Lou, heeft het hier heerlijk naar zijn zin gehad tussen de uitgestrekte weiden! Veel succes en wie weet tot ziens!
Groetjes Gerrit en Lies (BE)